» 

 » 

Ungdomssamling

Ungdomssamling

02.05.2023 19:00

”Vi bad om Guds ledning och idén om ett avbrott i livet återkom ständigt. Vi spann vidare på tankarna och en tid senare packade vi vår van, som vi byggt om själva från scratch, full med grejer för att leva vanlife i Skandinavien i tre månader. Det blev ett roligt, givande och viktigt äventyr för oss och vi vill gärna berätta om det för er på Lutski!” #thetwoofusandourvan

Välkommen till ungdomsgruppen Lutski på tisdag 2.5.2023 kl 19 i Evangeliska Centret på Korsholmsesplanaden 2 i Vasa då Emma och Ron Lönnqvist är kvällens gäster. Förutom det de delar i ord och bild får den som vill ta sig en titt i vanen! Efteråt serveras kvällste och kaffe och smörgås (frivillig avgift). Vi samlas i festsalen eller musikstudion (förbi matsalen). Ring mig ifall du kommer senare och ytterdörren gått i lås.

Lutski är till för dig som känner dig som ungdom eller ung vuxen och vill dela gemenskap och kravfri samvaro och höra vad Jesus vill säga till just dig.

Välkommen att dela gemenskapen!

/ Martin Sandberg, ungdomssekreterare i SLEF, 040 150 5804 / 050 432 0106

Välkommen till ungdomsgruppen Lutski!

Lutski är SLEF:s ungdomsgrupp i Vasa. Vi samlas varannan tisdag (jämna veckor från 24.1–2.5.2023) kl. 19:00 vid Evangeliska centret (EC) på Korsholmsesplanaden 2 i Vasa, om inte annat anges i programmet. Samlingarna består av andakt, sång, bön, inbjuden talare eller tema, servering och gemenskap.

Följ Lutski på Instagram @ungdomsgruppenlutski och Facebook-gruppen Lutski för mera information om verksamheten!
Kolla också in slef.fi för t.ex. söndagssamlingar för alla åldrar!

Kontaktperson: Martin Sandberg ( / 040 150 5804).

Klicka här för att se SLEF Vasas övriga program för vårterminen 2023 (pdf)!