» 

 » 

Självständighetsfest med torsdagssamling och EO

Självständighetsfest med torsdagssamling och EO

06.12.2023 18:30

Välkommen på tvåspråkig självständighetsfest onsdagen den 6.12 kl 18 med Torsdagssamlingarna i samarbete med Evankeliset Opiskelijat! Vi firar med knytkalas, finkläder och massor av intressant program. Undantagsvis håller vi till i Lutherin kirkko på Trädgårdsgatan 8a. 

Fyll i följande formulär vad du tar med dig (sött eller salt!) och om du kan hjälpa med att ställa i ordning eller om du vill bidra med något programinslag. Det syns där vad de andra har med, så fundera på vad som fattas och köp det. Vi behöver också lite hjälp med att ställa i ordning på förhand, så kryssa gärna i att du vi hjälpa till om du har möjlighet! https://docs.google.com/forms/d/1_OOBbw6V5SgoMzWMkcnYt5jcIGgo9e5GvUQhA3J0Yt4/edit

Programmet blir i stora drag mingel, salt och söt finservering, andakt, sånginslag och dans. Det här är alltså något utöver det vanliga!

Självständighetsfesten är en del av Torsdagssamlingarnas program i Åbo. Torsdagssamlingarna är SLEF:s och LFF:s gemensamma samlingar för studerande och andra unga i Åbo. Vi samlas kring Bibel, bön och sång, och gör också mycket annat skoj! Vi siktar i allmänhet på att ha en gäst varannan torsdag och något annat roligt program varannan torsdag (pizzakväll, oscarsgala, utflykter och mycket annat).

Frågor? Ring eller skicka på Whatsapp till SLEF:s distriktsteolog i Åbo Simon Jern: 045 1203950!