Kom med!

SLEF vill vara ett andligt hem också för dig – varmt välkommen med i gemenskapen!

KOM MED I VERKSAMHETEN. SLEF erbjuder något för alla åldrar. Du hittar information om vad som är på gång och aktuella evenemang i kalendern!

GE AV DIN TID OCH DINA GÅVOR. SLEF:s verksamhet bygger huvudsakligen på insatser från frivilliga. Det finns nästan oändligt med möjligheter att engagera sig genom att ge av sin tid och sina gåvor. Du kanske vill hjälpa till med serveringen, leda en bibelsits, hjälpa till med ljudåtergivningen, vara en extra vuxen på ett barnläger – eller något helt annat. Kontakta din lokalavdelning eller någon av SLEF:s hemlandsanställda för att diskutera hur just du kunde engagera dig!

GE EN GÅVA. Även ekonomiska gåvor behövs och tas emot med tacksamhet. Läs mer om hur man ger en gåva via denna länk.

BLI EN SLEF-FADDER. Från 21.3.2024 kan du bli en fadder för SLEF:s barn- och ungdomsverksamhet! Som fadder kan du välja att understöda verksamheten ekonomiskt, genom förbön eller genom praktiska insatser. Kampanjen ordnas för att SLEF också framöver ska kunna upprätthålla den rika verksamhet för barn och ungdomar som kännetecknar föreningen. Vi hoppas att många vill bli SLEF-faddrar under det år som kampanjen pågår och att just du är en av dem! Du kan enkelt anmäla dig genom att klicka här.