På äventyr med Team Polstjärnan

Team Polstjärnan, som ofta förkortas TP, är en vildmarks- och äventyrsgrupp för ungdomar i högstadieåldern och uppåt. Är du intresserad av uteliv och vildmarksteknik, blandat med funderingar kring Bibeln och allt vad det kan innebära att vara kristen? I så fall är Team Polstjärnan något för dig!

Till verksamhetsformerna hör mer eller mindre tekniskt friluftsidkande, som bakas ihop med andakter och bibelstunder. Vi har bland annat varit och klättrat på klippor på olika ställen i Österbotten och i Sverige, vandrat i äkta finsk urskog, samt grävt snöbivacker och övernattat i dem. Vi försöker ha ett så varierat program som möjligt, så att alla skall kunna trivas.

När det gäller kunskap och utrustning, finns det inga krav. Utrustning kan du låna av TP, och vildmarkskunskap får du lära dig, när du kommer med på våra tillfällen.

Ledare för TP-gruppen är Leo Byskata och Simon Jern. Detaljerad information om kommande läger skickas ut via TP:s mejlinglista. Ifall du vill komma med på mejlinglistan, kan du skicka ett mejl till tp@slef.fi. Du är också välkommen med i vår Facebook-grupp, och så kan du följa vår Facebook-sida och gilla oss på Instagram.

Leo Byskata, ledare för Team Polstjärnan
+358 50 495 8777  •  leo.byskata@gmail.com

Simon Jern, ledare för Team Polstjärnan
+358 45 120 3950  •  simon.jern@slef.fi

Kommande evenemang

Forspaddling med Team Polstjärnan

22.04.2023 10:00 – 23.04.2023 15:00

Platsen meddelas senare

Läs mer...