På äventyr med Team Polstjärnan

Team Polstjärnan, som ofta förkortas TP, är en vildmarks- och äventyrsgrupp för ungdomar i högstadieåldern och uppåt. Är du intresserad av uteliv och vildmarksteknik, blandat med funderingar kring Bibeln och allt vad det kan innebära att vara kristen? I så fall är Team Polstjärnan något för dig!

Till verksamhetsformerna hör mer eller mindre tekniskt friluftsidkande, som bakas ihop med andakter och bibelstunder. Vi har bland annat varit och klättrat på klippor på olika ställen i Österbotten och i Sverige, vandrat i äkta finsk urskog samt grävt snöbivacker och övernattat i dem. Vi försöker ha ett så varierat program som möjligt, så att alla skall kunna trivas.

När det gäller kunskap och utrustning, finns det inga krav. Utrustning kan du låna av TP, och vildmarkskunskap får du lära dig, när du kommer med på våra tillfällen.

Ledare för TP-gruppen är Leo Byskata och Simon Jern. Detaljerad information om kommande läger finns nedan under ”kommande evenemang”, där du kan klicka på varje evenemang för mer information och anmälning (det är där man anmäler sig, och om anmälningen inte syns till betyder det bara att den inte ännu öppnat). Snabbaste sättet att få svar på frågor är att ringa eller skriva till ledarna direkt via telefon, WhatsApp går bra! Du är också välkommen med i vår Facebook-grupp, och så kan du följa vår Facebook-sida och gilla oss på Instagram.

Leo Byskata, ledare för Team Polstjärnan
+358 50 495 8777  •  

Simon Jern, ledare för Team Polstjärnan
+358 45 120 3950  •